Aanhanger huren Amersfoort

Wilt u graag een aanhanger huren in Amersfoort? Dat kan bij Eenaanhangerhuren.nl! Huur goedkoop en snel, zonder borg te hoeven betalen, een aanhanger naar wens! We zijn ons aan het specialiseren in de verhuur van diverse soorten aanhangers. Tot op heden kunt u twee soorten aanhangers bij ons huren: een huif aanhanger en een autoambulance. Huur vandaag nog een huif aanhanger die u zowel open als met gesloten huif kunt gebruiken. Ideaal voor elk soort weer en vele goederen. Voor iedere toepassing een aanhanger bij Eenaanhangerhuren.nl!

Huif aanhanger verhuur voorkant Autoambulance verhuur voorkant

Hoe werkt het?

Bij Eenaanhangerhuren.nl kunt u zeer gemakkelijk en snel een aanhanger naar keuze reserveren. U kunt zeven dagen per week, de hele dag door (24 uur per dag) contact met ons opnemen om een aanhanger te huren. We zijn centraal gelegen in Nederland bij Amersfoort. U volgt de volgende drie stappen om een aanhanger te huren in Amersfoort:

  • Selecteer de juiste aanhangwagen;
  • Klik vervolgens op ‘reserveren’;
  • Selecteer de datum en vul uw gegevens in.

Onze aanhangers kunt u zowel open als dicht gebruiken. U krijgt de huif aanhanger als een gesloten aanhanger, maar u kunt deze makkelijk ombouwen tot een open aanhanger. Handig als u goederen wilt vervoeren die net wat langer of breder zijn dan de gesloten aanhanger.

Kosten – geen borg!

U betaalt voor geen enkele aanhanger een borg bij Eenaanhangerhuren.nl. De huurprijs voor de huif aanhanger bedraagt € 35,00 voor één dag. Hoe langer u de aanhanger wilt huren in Amersfoort, hoe goedkoper de huur per dag is. U kunt onze huif aanhangers huren voor een dag, twee dagen, een week of maand.

Specificaties huif aanhangwagen

De huif aanhangwagen is een compleet gesloten aanhanger waarvan de opbouw en huif compleet demontabel zijn. U huurt dus altijd een huif aanhanger en gewone bakwagen in één die u naar wens kunt gebruiken. De huif is aan iedere kant van de bak te openen, zodat u van alle kanten makkelijk bij uw spullen kunt, dat scheelt bijvoorbeeld bij parkeren in éénrichtingsverkeerstraten.

De afmetingen van de huif aanhangwagen zijn 2,57 x 1,32 x 1,50 m. Het laadvermogen is 500 kg en de aanhanger is niet zelf remmend. U kunt direct, 24/7, een aanhanger huren in Amersfoort bij Eenaanhangerhuren.nl dankzij onze grote flexibiliteit. Altijd een geschikte aanhangwagen op het moment dat u het echt nodig heeft of goed kunt gebruiken!

Belangrijk: Denk eraan dat u een eigen geldige witte kentekenplaat meeneemt die hoort bij het trekkend voertuig, deze aanhangwagens zijn niet voorzien van een kenteken!

Direct een aanhanger huren in Amersfoort

Wilt u direct een aanhanger huren in Amersfoort? Bij Eenaanhangerhuren.nl huurt u snel via de website of telefonisch een aanhanger. Wij nemen contact met u op na uw online reservering. Heeft u vragen? U kunt altijd bellen, mailen of via het contactformulier op de website contact met ons opnemen.

Direct huren