Aanhanger huren Amsterdam

Wilt u graag een aanhanger huren in Amsterdam? Dat kan bij Eenaanhangerhuren.nl!
Ons bedrijf heeft zich gevestigd in de buurt van Amersfoort, maar dit hoeft voor u natuurlijk geen probleem te zijn. Bij Eenaanhangerhuren.nl hebben we momenteel een haal- en brengservice. Hiermee wordt de aanhanger bij u thuis gebracht op de door u gewenste datum. Ook over het wegbrengen hoeft u zich geen zorgen meer te maken.
Voor deze service kunt u direct contact met ons opnemen om een aanhanger te huren in Amsterdam!

De voordelen van Eenaanhangerhuren.nl:

  • U kunt bij ons ontzettend goedkoop een auto aanhanger huren;
  • U kunt ons 24/7 bereiken voor het huren of verlengen van de huur van een aanhangwagen;
  • U kunt ook bij ons kostenloos uw reservatie annuleren;
  • U betaalt geen borg voor de huur;
  • Wij zijn centraal in Nederland gevestigd nabij Amersfoort op een goed bereikbare locatie omringd door snelwegen.

Huif aanhanger

De huif aanhangwagen is een compleet gesloten aanhanger. Dit is een ideale aanhanger om droog uw spullen te kunnen vervoeren. De huif is aan iedere kant van de bak te openen, zodat u van alle kanten makkelijk bij uw spullen kunt, dat scheelt bijvoorbeeld bij parkeren in éénrichtingsverkeerstraten.
De huurprijs voor de huif aanhanger bedraagt € 35,00 voor één dag. Hoe langer u de aanhanger wilt huren in Amsterdam, hoe goedkoper de huur per dag is. U kunt onze huif aanhangers huren voor een dag, twee dagen, een week of maand.

Autoambulance

Een autoambulance is een aanhanger waarmee auto’s en/of gelijkwaardige voertuig vervoert kunnen worden. De afmetingen van onze autoambulance zijn 4 m x 1,80 m. Het laadvermogen van de autoambulance is 1400 kg en de aanhanger is zelf remmend. Doordat de aanhanger meer draagvermogen heeft, heeft de bestuurder van het trekkend voertuig een aanhangerrijbewijs (BE) nodig voor het gebruik van onze autoambulance.
De huurprijs voor de autoambulance bedraagt € 45,00 voor één dag. Ook hier geldt, hoe langer u de aanhanger wilt huren in Amsterdam, hoe goedkoper de huur per dag is.

Direct een aanhanger huren in Amsterdam

Wilt u direct een aanhanger huren in Amsterdam? Bij Eenaanhangerhuren.nl huurt u snel via de website of telefonisch een aanhanger. Wij nemen contact met u op na uw online reservering. Heeft u vragen? U kunt altijd bellen, mailen of via het contactformulier op de website contact met ons opnemen.

Huif aanhanger verhuur voorkant Autoambulance verhuur voorkant

Direct huren