Aanhanger huren Hilversum

Wilt u graag een aanhanger huren in Hilversum? Huur goedkoop en snel, zonder borg te hoeven betalen, een aanhanger naar wens bij Eenaanhangerhuren.nl! We zijn ons aan het specialiseren in de verhuur van diverse soorten aanhangers. Tot op heden kunt u twee soorten aanhangers bij ons huren: een huif aanhanger en een autoambulance. Huur vandaag nog een aanhanger in Hilversum en gebruik de aanhanger naar wens: open of met gesloten huif. Ideaal voor elk soort weer en vele goederen. Voor iedere toepassing een aanhanger bij Eenaanhangerhuren.nl!

Hoe werkt het?

Bij Eenaanhangerhuren.nl kunt u zeer gemakkelijk en snel een aanhanger naar keuze reserveren. U kunt zeven dagen per week, de hele dag door (24 uur per dag) contact met ons opnemen om een aanhanger te huren. We zijn centraal gelegen in Nederland bij Amersfoort. U volgt de volgende drie stappen om een aanhanger te huren in Amersfoort:

  • Selecteer de juiste aanhangwagen;
  • Klik vervolgens op ‘reserveren’;
  • Selecteer de datum en vul uw gegevens in.

Onze aanhangers kunt u zowel open als dicht gebruiken. U krijgt de huif aanhanger als een gesloten aanhanger, maar u kunt deze makkelijk ombouwen tot een open aanhanger. Handig als u goederen wilt vervoeren die net wat langer of breder zijn dan de gesloten aanhanger.

Kosten – geen borg!

U betaalt voor geen enkele aanhanger een borg bij Eenaanhangerhuren.nl. De huurprijs voor de huif aanhanger bedraagt € 35,00 voor één dag. Hoe langer u de aanhanger wilt huren in Amersfoort, hoe goedkoper de huur per dag is. U kunt onze huif aanhangers huren voor een dag, twee dagen, een week of maand.

De aanhanger

De aanhanger die u kunt huren in Hilversum is 2,57 x 1,32 x 1,50 meter. Het laadvermogen van de huif aanhanger is 500 kg en de aanhanger is niet zelf remmend. De huif aanhangwagen is een compleet gesloten aanhanger waarvan de opbouw en huif compleet demontabel zijn. U huurt dus altijd een huif aanhanger en gewone bakwagen in één die u naar wens kunt gebruiken. De huif is aan iedere kant van de bak te openen, zodat u van alle kanten makkelijk bij uw spullen kunt, dat scheelt bijvoorbeeld bij parkeren in éénrichtingsverkeerstraten.

U kunt direct, 24/7, een aanhanger huren in Hilversum bij Eenaanhangerhuren.nl dankzij onze grote flexibiliteit. Altijd een geschikte aanhangwagen op het moment dat u het echt nodig heeft of goed kunt gebruiken!

Huif aanhanger verhuur voorkant

Bestel direct een aanhanger

Om direct een aanhanger te huren in Hilversum hoeft u alleen maar contact met ons op te nemen. U kunt via de website een aanhanger huren voor in Hilversum, maar u kunt ons ook bellen. Er is in ieder geval 24/7 de mogelijkheid om een aanhangwagen of autoambulance te huren bij Eenaanhangerhuren.nl, zo kunt u altijd per direct uw goederen vervoeren dankzij Eenaanhangerhuren.nl!

Direct huren