Aanhanger huren in Nijkerk

Staat u op het punt om te verhuizen en bent u op zoek naar een prettige aanhangwagen voor het vervoeren van uw inboedel? Of heeft u om een andere reden een aanhanger nodig? U kunt een aanhanger huren voor in Nijkerk bij Eenaanhangerhuren.nl. Bij ons betaalt u geen borg en u kunt de aanhangwagen op ieder moment van de dag ophalen. U betaalt per dag, per 2 dagen, per week of per maand.

Waarom huren bij Eenaanhangerhuren.nl?

Eenaanhangerhuren.nl is een reeds opgestart aanhangerverhuurbedrijf. Wij zijn van mening dat iedereen direct wanneer het nodig is een aanhangwagen of autoambulance moet kunnen huren. Soms weet u ver vooruit dat u een aanhanger nodig heeft, bijvoorbeeld voor een verhuizing, maar bij pech of iets anders dat onverwachts komt, wilt u snel kunnen handelen. Daarom kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor aanhangers.

U huurt bij ons al een auto aanhanger voor € 35,00 per dag. Voor twee dagen huren betaalt u € 60,00, een week kost € 125 euro en voor € 550 kunt u de autoambulance één maand huren.

Onze voordelen op een rij:

  • U kunt bij ons ontzettend goedkoop een auto aanhanger huren;
  • U kunt ons 24/7 bereiken voor het huren of verlengen van de huur van een aanhangwagen;
  • U kunt ook bij ons terecht voor autoambulances;
  • U betaalt geen borg voor de huur;
  • Wij zijn centraal in Nederland gevestigd nabij Amersfoort op een goed bereikbare locatie omringd door snelwegen.

Details aanhangwagen

De aanhanger die u bij ons kunt huren heeft de volgende afmetingen: 2,57 x 1,32 x 1,50 m. Het is een niet zelf remmende aanhangwagen die een laadvermogen aankan van 500 kg. U krijgt de aanhanger mee inclusief huif, zodat u de aanhanger ook goed kunt gebruiken bij slecht weer of als u de lading wil beschermen tegen invloeden van buitenaf. Heeft u grotere voorwerpen dan de afmetingen van de aanhanger, dan kun u de huif er makkelijk afhalen (de huif ik goed demontabel) en de landing volgens de veiligheidsvoorschriften laten uitsteken. Zolang u zich aan de regels houdt, mag een lading uitsteken.

Belangrijk: Denk eraan dat u een eigen geldige witte kentekenplaat meeneemt die hoort bij het trekkend voertuig, deze aanhangwagens zijn niet voorzien van een kenteken!

Reserveren

Wilt u direct een auto aanhanger huren voor in Nijkerk? Bij Eenaanhangerhuren.nl huurt u snel via de website of telefonisch een aanhangwagen. Wij nemen contact met u op na uw online reservering. Heeft u vragen? U kunt altijd bellen naar 06- 12231599, mailen naar info@eenaanhangerhuren.nl of via het contactformulier op de website contact met ons opnemen.

Direct huren