Aanhanger huren in Utrecht

Wilt u graag een aanhanger huren om één of meerdere meubelstukken of andere goederen te verplaatsen over de weg? U kunt terecht bij Eenaanhangerhuren.nl! Niet beschikken over een busje of een kofferbak hebben die niet ruim genoeg is voor uw goederen, is niet erg aangezien er ook aanhangwagens bestaan. Bij Eenaanhangerhuren.nl kunt u zeer voordelig voor een lage prijs een aanhanger huren in Utrecht en de wijde omgeving. Wilt u een aanhanger huren in Utrecht? Dan hoeft u alleen even contact met ons op te nemen en wij zorgen dat er een mooi aanhanger voor u klaar staat op het moment dat u er één nodig heeft.

Over de aanhanger

De aanhanger die u bij ons kunt huren heeft de volgende afmetingen: 2,57 x 1,32 x 1,50 m. Het is een niet zelf remmende aanhangwagen die een laadvermogen aankan van 500 kg. U krijgt de aanhanger mee inclusief huif, zodat u de aanhanger ook goed kunt gebruiken bij slecht weer of als u de lading wil beschermen tegen invloeden van buitenaf. Heeft u grotere voorwerpen dan de afmetingen van de aanhanger, dan kun u de huif er makkelijk afhalen (de huif ik goed demontabel) en de landing volgens de veiligheidsvoorschriften laten uitsteken. Zolang u zich aan de regels houdt, mag een lading uitsteken.

Belangrijk: Denk eraan dat u een eigen geldige witte kentekenplaat meeneemt die hoort bij het trekkend voertuig, deze aanhangwagens zijn niet voorzien van een kenteken!

Huif aanhanger verhuur voorkant

Onze 24/7 service

Wij zijn van mening dat iedereen direct wanneer het nodig is een aanhangwagen of autoambulance moet kunnen huren. Soms weet u ver vooruit dat u een aanhanger nodig heeft, bijvoorbeeld voor een verhuizing, maar bij pech of iets anders dat onverwachts komt, wilt u snel kunnen handelen. U kunt direct, 24/7, een aanhanger huren in Utrecht bij Eenaanhangerhuren.nl dankzij onze grote flexibiliteit. Altijd een geschikte aanhangwagen op het moment dat u het echt nodig heeft of goed kunt gebruiken!

Direct een aanhanger huren in Utrecht

Bij Eenaanhangerhuren.nl kunt u zeer gemakkelijk en snel een aanhanger naar keuze reserveren.We zijn centraal gelegen in Nederland bij Amersfoort en Utrecht. U volgt de volgende drie stappen om een aanhanger te huren in Utrecht:

  • Selecteer de juiste aanhangwagen;
  • Klik vervolgens op ‘reserveren’;
  • Selecteer de datum en vul uw gegevens in.

Wij nemen contact met u op na uw online reservering. Heeft u vragen? U kunt altijd bellen, mailen of via het contactformulier op de website contact met ons opnemen.

Direct huren