Aanhanger huren Veenendaal

Heeft u in Veenendaal een aanhangwagen nodig voor het veilig en snel vervoeren van goederen? U kunt een aanhanger huren nabij Veenendaal via Eenaanhangerhuren.nl. Op deze website vindt u goedkoop aanhangers die u snel kunt komen ophalen zonder een borg te hoeven betalen. Reserveer direct online een van onze aanhangers en kom deze ophalen op het moment dat u het nodig heeft.

U huurt bij ons al een auto aanhanger voor € 35,00 per dag. Voor twee dagen huren betaalt u € 60,00, een week kost € 125 euro en voor € 550 kunt u de autoambulance één maand huren.

Onze aanhangers

De afmetingen van de aanhanger die u kunt huren in Veenendaal zijn 2,57 x 1,32 x 1,50 m. Het laadvermogen is 500 kg en de aanhanger is niet zelf remmend. U kunt direct, 24/7, een aanhanger huren in Veenendaal en omstreken bij Eenaanhangerhuren.nl dankzij onze grote flexibiliteit. Altijd een geschikte aanhangwagen op het moment dat u het echt nodig heeft of goed kunt gebruiken!

Denk eraan dat u een eigen geldige witte kentekenplaat meeneemt die hoort bij het trekkend voertuig, deze aanhangwagens zijn niet voorzien van een kenteken!

Huif aanhanger verhuur voorkant

Voordelen van Eenaanhangerhuren.nl

Eenaanhangerhuren.nl is een reeds opgestart aanhangerverhuurbedrijf. Wij zijn van mening dat iedereen direct wanneer het nodig is een aanhangwagen of autoambulance moet kunnen huren. Soms weet u ver vooruit dat u een aanhanger nodig heeft, bijvoorbeeld voor een verhuizing, maar bij pech of iets anders dat onverwachts komt, wilt u snel kunnen handelen. Daarom kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor aanhangers.

Onze voordelen op een rij:

  • U betaalt geen borg voor de huur;
  • U kunt bij ons ontzettend goedkoop een aanhangwagen huren;
  • U kunt ook bij ons terecht voor autoambulances;
  • U kunt ons 24/7 bereiken voor het huren of verlengen van de huur van een aanhangwagen of autoambulance;
  • Wij zijn centraal in Nederland gevestigd nabij Amersfoort op een goed bereikbare locatie omringd door snelwegen.

Direct een aanhanger huren in Veenendaal

Wilt u direct een auto aanhanger huren? Bij Eenaanhangerhuren.nl huurt u snel via de website of telefonisch een aanhanger. Wij nemen contact met u op na uw online reservering. Heeft u vragen? U kunt altijd bellen naar 06- 12231599, mailen naar info@eenaanhangerhuren.nl of via het contactformulier op de website contact met ons opnemen.

Direct huren