Aanhangwagen huren Amersfoort

Om een aanhangwagen te huren in Amersfoort hoeft u alleen maar even online een aanhanger te reserveren of u kunt direct bellen voor het reserveren en eventueel direct ophalen van een aanhangwagen. Als u vandaag nog een aanhangwagen wilt huren in Amersfoort of omgeving dan doet u er goed aan om dat te doen bij Eenaanhangerhuren.nl. Wij vinden service belangrijk en zijn daarom 24/7 bereikbaar voor een aanhanger. Bij ons kunt u altijd direct uw aanhanger ophalen na contact met ons gehad te hebben.

U betaalt geen borg bij Eenaanhangerhuren.nl!

Naast onze 24/7-service betaalt u voor geen enkele aanhangwagen een borg bij ons. De huurprijs voor de huif aanhangwagen bedraagt € 35,00 voor één dag. Hoe langer u de aanhangwagen wilt huren in Amersfoort, hoe goedkoper de huur per dag is. U kunt onze huif aanhangwagens huren voor een dag, twee dagen, een week of een maand.

Specificaties huif aanhangwagen

De afmetingen van de huif aanhangwagen zijn 2,57 x 1,32 x 1,50 m. Het laadvermogen is 500 kg en de aanhanger is niet zelf remmend. U kunt direct, 24/7, een aanhanger huren in Amersfoort bij Eenaanhangerhuren.nl dankzij onze grote flexibiliteit. Altijd een geschikte aanhangwagen op het moment dat u het echt nodig heeft of goed kunt gebruiken!

De huif aanhangwagen die u bij ons kunt huren, is een compleet gesloten aanhanger waarvan de opbouw en huif compleet demontabel zijn. Dat wil zeggen dat u altijd een huif aanhangwagen en gewone bakwagen in één huurt. U kunt voor grotere goederen makkelijk de huif verwijderen en in het geval van regen of ander slecht weer, kunt u uw goederen dankzij de huif (dak) ook makkelijk droog vervoeren. De huif is aan iedere kant van de bak te openen, zodat u van alle kanten makkelijk bij uw spullen kunt, dat scheelt bijvoorbeeld bij parkeren in éénrichtingsverkeerstraten.

Belangrijk: Denk eraan dat u een eigen geldige witte kentekenplaat meeneemt die hoort bij het trekkend voertuig, deze aanhangwagens zijn niet voorzien van een kenteken!

Huif aanhanger verhuur voorkant

Bel gerust om een aanhanger te huren

Wilt u direct een aanhangwagen huren voor in Amersfoort of er alvast een reserveren? Dat kan telefonisch of via de website. Wanneer u online een reservering maakt, nemen wij later contact met u op. In drukke periodes (voorjaar en najaar) kan het helpen om alvast uw aanhangwagen online te reserveren. Dit kan gemakkelijk via deze website.

Direct huren