Auto aanhanger huren

Auto aanhanger huren

Wilt u een auto aanhanger huren om makkelijk en veilig goederen te vervoeren? U huurt snel een auto aanhanger bij Eenaanhangerhuren.nl. Geen moeilijke keuzes in soort aanhangers, maar gewoon een goede, stevige en veilige aanhanger waarmee u zoveel overdekt als open spullen kunt vervoeren. Bij interesse in een auto aanhanger huren bij ons kunt u direct contact met ons opnemen. Wij zijn 24/7 bereikbaar voor auto aanhangers in midden-Nederland.

Specificaties auto aanhanger

De auto aanhanger is een compleet gesloten aanhanger waarvan de opbouw en huif compleet demontabel zijn. U huurt dus altijd een huif aanhanger en gewone bakwagen in één die u naar wens kunt gebruiken. De huif is aan iedere kant van de bak te openen, zodat u van alle kanten makkelijk bij uw spullen kunt, dat scheelt bijvoorbeeld bij parkeren in éénrichtingsverkeerstraten.

De afmetingen van de huif aanhangwagen zijn 2,57 x 1,32 x 1,50 m. Het laadvermogen is 500 kg en de aanhanger is niet zelf remmend. U kunt direct, 24/7, een auto aanhanger huren bij Eenaanhangerhuren.nl dankzij onze grote flexibiliteit. Altijd een geschikte aanhangwagen op het moment dat u het echt nodig heeft of goed kunt gebruiken!

Belangrijk: Denk eraan dat u een eigen geldige witte kentekenplaat meeneemt die hoort bij het trekkend voertuig, deze aanhangwagens zijn niet voorzien van een kenteken!

Autoambulance verhuur zijkant

Voordelen van Eenaanhangerhuren.nl

Eenaanhangerhuren.nl is een reeds opgestart aanhangerverhuurbedrijf. Wij zijn van mening dat iedereen direct wanneer het nodig is een aanhangwagen of autoambulance moet kunnen huren. Soms weet u ver vooruit dat u een aanhanger nodig heeft, bijvoorbeeld voor een verhuizing, maar bij pech of iets anders dat onverwachts komt, wilt u snel kunnen handelen. Daarom kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor aanhangers.

U huurt bij ons al een auto aanhanger voor € 35,00 per dag. Voor twee dagen huren betaalt u € 60,00, een week kost € 125 euro en voor € 550 kunt u de autoambulance één maand huren.

Onze voordelen op een rij:

  • U kunt bij ons ontzettend goedkoop een auto aanhanger huren;
  • U kunt ons 24/7 bereiken voor het huren of verlengen van de huur van een auto aanhanger;
  • U kunt ook bij ons terecht voor autoambulances;
  • U betaalt geen borg voor de huur;
  • Wij zijn centraal in Nederland gevestigd nabij Amersfoort op een goed bereikbare locatie omringd door snelwegen.

Direct een auto aanhanger huren

Wilt u direct een auto aanhanger huren? Bij Eenaanhangerhuren.nl huurt u snel via de website of telefonisch een aanhanger. Wij nemen contact met u op na uw online reservering. Heeft u vragen? U kunt altijd bellen, mailen of via het contactformulier op de website contact met ons opnemen.