Autoambulance huren

Wilt u graag een autoambulance huren om één of meerdere auto’s te kunnen vervoeren en verplaatsen? U kunt terecht bij Eenaanhangerhuren.nl! Autopech hebben of problemen hebben met uw auto zijn nooit fijn. Gelukkig kunt u wel makkelijk aan een aanhanger komen speciaal voor het gemakkelijk zelfstandig vervoeren van auto’s of gelijkwaardige vervoersmiddelen. Vanaf € 45,00 huurt u al een autoambulance bij ons en u betaalt geen borg! Reserveer direct een autoambulance bij Eenaanhangerhuren.nl en vervoer vandaag nog uw lading!

Details autoambulance

Met een autoambulance van Eenaanhangerhuren.nl kunt u goed zelfstandig een defecte auto, buggy of ander voertuig vervoeren. De afmetingen van onze autoambulance zijn 4 m x 1,80 m. Het laadvermogen van de autoambulance is 1400 kg en de aanhanger is zelf remmend. Dit betekent dat er een remfunctie aanwezig is op de autoambulance. Hierdoor is de autoambulance velen malen veiliger, omdat het gewicht van de lading niet volledig opgevangen moet worden door de verbinding bij de trekhaak, de remmen vangen dit gewicht op en de aanhangwagen drukt niet zo erg tegen het trekkend voertuig. Aangezien de autoambulance meer gewicht kan hanteren, heeft de bestuurder van het trekkend voertuig een aanhangerrijbewijs (BE) nodig voor het gebruik van onze autoambulance.

Bij de huur van één van onze autoambulances krijgt u een koppelingsslot, verloopstekker en voldoende spanbanden om de lading te verzekeren en goed vast te kunnen zetten. Onze autoambulances beschikken over voldoende haakogen voor het bevestigen van de lading.

Autoambulance verhuur voorkant

Voordelen van Eenaanhangerhuren.nl

Eenaanhangerhuren.nl is een reeds opgestarte aanhangerverhuurder. Wij zijn van mening dat iedereen direct wanneer het nodig is een aanhangwagen of autoambulance moet kunnen huren. Soms weet u ver vooruit dat u een aanhanger nodig heeft, bijvoorbeeld voor een verhuizing, maar bij pech of iets anders dat onverwachts komt, wilt u snel kunnen handelen. Daarom kunt u ons 24 uur per dag, 7 dagen per week bereiken voor aanhangers.

U huurt bij ons al een autoambulance voor € 45,00 per dag. Voor twee dagen huren betaalt u € 80,00, een week kost € 180 euro en voor € 550 kunt u de autoambulance één maand huren.

Onze voordelen op een rij:

  • U huurt ontzettend goedkoop een autoambulance bij ons;
  • U betaalt geen borg voor de huur;
  • U kunt ons 24/7 bereiken voor het huren of verlengen van de huur van een autoambulance;
  • U kunt ook bij ons terecht voor huif aanhangwagens;
  • Wij zijn centraal in Nederland gevestigd nabij Amersfoort op een goed bereikbare locatie omringd door snelwegen.

Een autoambulance huren

Wilt u direct een autoambulance huren of er alvast een reserveren? Dat kan telefonisch of via de website. Wanneer u online een reservering maakt, nemen wij later contact met u op.
Vanaf onze locatie nabij Amersfoort kunt u overal in Nederland een vervoersmiddel op de autoambulance vervoeren. In drukke periodes kan het helpen om alvast uw autoambulance online te reserveren. Dit kan gemakkelijk via deze website.

Direct huren